Dobrodošli u internet trgovinu gumax.hr sa zimskim i ljetnim gumama.

Moja košarica
0 kom - 0,00 €
Nemate artikala u svojoj košarici.
GUMAX info: 01/ 35 35 395

Dostava

NAČINI DOSTAVE
Bezplatna dostava na vašu adresu. Da bi naručene artikle dostavili čim prije, uvijek ćemo odabrati najoptimalniji put, a to je DPD međunarodnom paketnom distribucijom, što znači da će isporuka biti već sljedeći dan. Tvrtka DPD je jedan od vodećih europskih pružatelja usluga u području otpreme i dostave paketa. DPD međunarodna paketna distribucija dostupna je na telefon +385 (0)1 3430 600 ili na internet stranici www.dpd.hr.

OTPREMA ROBE
Naručenu robu u primjeru raspoložljive zalihe šaljemo odmah u primjeru plaćanja pouzećem, a u slučaju plaćanja po predračunu robu šaljemo odmah nakon primitka uplate.

UVIJETI DOSTAVE
Dostava je BESPLATNA na sve adrese u Hrvatskoj uključujući otoke. Robu naručenu u ponedeljak, utorak, srijedo i četvrtak šaljemo isti dan a usporuka je sljedeći radni dan (u roku 24 sata), dok robu naručenu u petak šaljemo isti dan a isporuka je u ponedeljak (radnim danom). Čim pošaljemo robu mi ćemo vas obavijestiti preko email-a, te vam uz to poslati broj paketa i telefonski broj DPD kurirske i paketne distribucije.

POVRAT ROBE
Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštečenja i odmah ih prijaviti dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu ako su na njoj vidljiva oštečenja. Kupac ima pravo vratiti robu u slučaju, da je dostavljena roba oštećena ili neodgovarajuća. Ukoliko se utvrdi, da je roba uistinu oštećena i neodgovarajuća Gumax trgovina d.o.o. će u najkraćem mogućem roku izvršiti povrat novca ili zamjenu naručene robe.

PRAĆENJE PUTA POŠILJKE
Kako bi pratili paket u pomoć će vam biti broj paketa koji kažete operateru DPD službe na telefon +385 (0)1 3430 600 ili unesete broj na internet stranicu www.dpd.hr, da bi dobili točne informacije o statusu vašeg paketa.